Menu

 AGENDA 
 

 

 2e Paasdag is ons Proeflokaal & terras Open:

 -lentebock proeverij en heerlijke biertapas! en ei zoek spel voor de kinderen.

 

 

 

 

 

Wildplukwandelingen: 18 maart en 02 april

 Maartje de Gruter Stadskruidentuin Nijmegen neemt u mee de natuur in en laat zien ruiken en proeven wat voor een wilde kruiden er te vinden zijn.

starttijd: 11.00 uur en om 14.00 uur € 7.50 p.p.

Graag aanmelden

 

 

 

Workshop kruiden incl. kruidenlunch: 15 april & 13 mei 2018: (o.b.v. Maartje Gruter Stadskruidentuin, Nijmegen)

 Proef, ruik, voel en verwonder je tijdens de wandeling over de vele eetbare en geneeskrachtige planten. Door de verhalen, oude wijsheden en de toepassing van alle kruid, zullen jouw wandelingen hierna nooit meer hetzelfde zijn. Je zal steeds meer kruid ontdekken. Na de eetbare kruidenwandeling maak je een kruidige spijsolie en ontvang je een beschrijving van de wilde kruiden en recepten. Tijdens de lunch laten we je de verschillende gerechten met voorjaarskruiden proeven.

Aanvang 10.30 uur eindtijd ca. 14.00 uur

kosten € 45,- p.p.

 

Moederdag high tea 13 mei

Verras je moeder met een heerlijke High Tea op Landgoed Bergzicht. Vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur. Geniet van heerlijke hartige en zoete hapjes.

Volwassenen:   € 22,50 p.p. incl. welkomstdrankje en diverse soorten thee.

Kinderen 5-12 jaar : € 12,50 per kind incl. limonade, appel- & perensap

 

 

 

 

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A27 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht