Menu

 AGENDA 
 

 

 

23 september live muziek in de Graaf: 

Samen met t'Jazzezz verzorgen we een gezellige muzikale middag met swingende Dixieland en lekkere borrelplanken.

geopend vanaf 14.00 uur. Muziek 15.00-18.00 uur

Toegang gratis.

 

Fred's Zondag :

Wilt u eens gezellig, bourgondisch, landelijk komen eten in de Graaf van Heumen. (graag reserveren)

21 oktober: Thema Speenvarken & Bockbier

 

 

18 november: Raclette avond

16 december: Winters wild

20 jan, 17 febr, 17 maart, 14 april, 

12 mei: Moeders middag

16 juni: Vaders Grill

 

Workshops :

 16 september: Cosmetica en kruiden met luxe lunch o.b.v. Maartje Gruter (stadskruidentuin Nijmegen)

In deze workshop maak je natuurlijke huidverzorgende producten met kruiden. Denk hierbij aan een gezichtsmasker dat past bij jou huidtype, een heerlijke massage olie, lippenbalsem en deodorant. 

Na deze workshop ben je in staat om zelf pure cosmeticaproducten te maken. Verwen en ontspan met de heerlijkste kruidengeuren.

Ontvangst: 10.00 uur tot ca. 14.00 uur

kosten: € 45,-

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-29116123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A73 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht