Menu

 AGENDA augustus-september
 

 

Augustus open woensdag t/m zondag  

Ons proeflokaal, Graaf van Heumen is vanaf 12.00 uur geopend. Kom langs om te genieten van een eigen gebrouwen biertje, borrelplank of dagmenu. De kinderen vermaken zich prima in het speeltuintje of op het grote veld. (uitz: 19,25 en 26 aug ivm besloten feesten)

 

Rondleiding bierbrouwen vroeger & Nu op Landgoed Bergzicht: woensdag t/m zondag 13.30 uur (reserveren mag)

 

www.graafvanheumen.nl/rondleidingen

 

 

27-08: Fietsstop Nijmeegse fiets 4 daagse

 

 

17-09: gezellig samen hopbellen plukken: vrijwilligers gezocht !

 

24-09: Helikoptervluchten op het veld: kaarten via Plus Verbeeten Malden

 

 

 

Landgoed Bergzicht, ook voor al uw vergaderingen & trainingen in het groen!

Waarom uw Training en Vergadering bij Landgoed Bergzicht
 
Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!
Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie.  Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 200 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.
De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A27 bent. (hoe handig is dat…).  Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen. 
Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten.  Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen.
 
Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed. 
Team Landgoed Bergzicht