Menu

 AGENDA 
 

 

Fred Kookt :

Omdat koken Fred zijn passie is. Hebben we naast de besloten feesten op Landgoed Bergzicht ook één zondag in de Maand dat iedereen kan aanschuiven. Deze zondagen laten we iedereen kennis maken met de vele mogelijkheden van lekker eten. De ene keer is het een zittend 4 gangen diner en de andere keer een buffet. Diëten en kindermenu's ( kinderen 5-12 jaar speciale prijs) kunt u bij het reserveren aangeven.

17 febr. Boeuf Wellington volgens Freds recept € 35,- p.p. Na kleine voorgerechtjes serveren we Freds reeds beroemde Boeuf Wellington met diverse groenten en aardappelen vanaf een buffet. We sluiten af met een gezellig dessert.

17 maart: Raclette avond € 27,50 p.p.; een Zwitsers kaasgerecht dat letterlijk op de tafel smelt. We beginnen met een aangekleed soepje en sluiten af met een dessert uit de Bergen.

14 april: Freds Lamsbout

12 mei: Moeders middag

16 juni: Vaders Spiesengril

 

31 maart; live muziek 

De band Corazon 4 Music maakt er een gezellige middag van met hun vele herkenbare songs, die voortkomen uit de rhythm & Bleus, zydeco,texmex en rock and roll.

14.00-17.00 uur

gratis toegang.

 

Workshops / opleiding:

Interesse in kruiden en altijd al veel meer willen weten! 

Vanaf 02 februari start de Kruidenopleiding van de stadskruidentuin Nijmegen op Landgoed Bergzicht

Aanmelden/ informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-29116123