Menu

 

Welkom bij Landgoed Bergzicht,


Landgoed Bergzicht is een 9 hectare groot landgoed waar u terecht kunt voor uw feesten, partijen, bruiloft, vergadering, seminars, heidagen et cetera. 

De locatie bestaat uit de voormalige ambtswoning: Villa Bergzicht de Orangerie, de voormalige bierbrouwerij De Raaf met Koetshuis en Laagherkelder en de voormalige kuiperij/ brouwerij met proeflokaal De Graaf van Heumen. De omliggende siertuin, park en landerijen maken het mogelijk om uw bijeenkomst zowel binnen als buiten te organiseren tot ongeveer 450 personen. De tuinen lenen zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden. U ervaart een oase van rust op ons uitgebreide landgoed. Onze sfeer is informeel en huiselijk. Niet alleen wat betreft de verschillende ruimtes, ook onze keukenbrigade is flexibel. Fred, de eigenaar die zelf als chef-kok de scepter zwaait bereidt graag een bijzonder diner, een uitgebreid buffet of andere culinaire verrassing

Corona tijd: Wij zijn een locatie met veel ruimte en denken graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden om in deze tijd toch samen te komen, overleggen en vieren.

 

 Nieuw seizoen nieuwe plannen:

Landgoed Bergzicht opent voorjaar 2021 een gezellige luxe Bistro “de Graaf van Heumen”. Een plek waar je je welkom voelt en Bourgondisch kan genieten van smaakvolle pure gerechten. Op een locatie met een rijke biergeschiedenis zal er naast een wijnkaart ook een mooie bierkaart zijn met seizoenbieren uit de streek. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!