Menu

Heel graag heten wij u welkom voor uw zakelijke bijeenkomst.   

                                                                

 

We zijn een welkome plek waar u zich thuis zal voelen en u zich volledig kunt richten op uw vergadering of andere bijeenkomst. U kunt erop vertrouwen dat alles geregeld wordt zoals afgesproken. Wij ontzorgen u graag gedurende uw hele bijeenkomst. Voor vergaderingen/ trainingen en heidagen hebben we de Sfeerkeuken in onze Vila en de Orangerie een apart gebouwtje in de tuin.

 

Wij verzorgen graag voor u de lunch of een diner tijdens uw bijeenkomst. In de zomer kunt u met uw picknick even lekker naar buiten voor een ontspannen onderbreking of een heerlijke wandeling maken door onze tuin en park die op de zomerdag overigens ook de uitgelezen plek zijn voor een buitenbijeenkomst. Dit kan op het overkapte terras of onder de 250 jaar oude beuk.

"healty" vergaderen in het groen, lunchen zonder suikerdip; Marieke is naast gastvrouw ook voedingsconsulent en maakt graag een passend programma!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie en een rondleiding over ons landgoed. Graag tot ziens!

 

 

Bekijk hier onze video:

Landgoed Bergzicht video